Dé Gratis Online Gezinsagenda

Heb je hulp nodig bij het organiseren van je drukke gezinsleven? Heb je al een papieren gezinsagenda, maar vind je die onhandig, omdat die alleen thuis te gebruiken is en niet op je werk? deFamilieAgenda.nl is een gratis online gezinsagenda, waarmee je de kalender en afspraken van je hele gezin bij kan houden. deFamilieAgenda.nl is overal beschikbaar waar je internettoegang hebt.

Maak hier je eigen agenda en nodig anderen uit om mee te doen:
 
Je hebt al een account:

Op Laptop, Tablet en Smartphone

Laptop, Tablet & Smartphone

deFamilieAgenda werkt in je browser via computer, laptop, tablet of smartphone, dus heb je altijd en overal eenvoudig toegang tot je agenda.

Mantelzorgers

Ook ideaal voor Mantelzorgers

Met deFamilieAgenda kunnen mensen snel en eenvoudig afspraken met elkaar afstemmen, en is daarom ideaal voor mantelzorgers. Zij kunnen vaak door gebruik te maken van deFamilieAgenda efficiënter mantelzorg verlenen.

Gescheiden Ouders

Gescheiden Ouders, Gezamenlijke Zorg

deFamilieAgenda is ook geschikt om de omgangsregeling, het co-ouderschap of de oppas in te plannen. Alle activiteiten van de kinderen kunnen ingeroosterd worden. Oudere kinderen, ouders en de oppas kunnen de afspraken online bekijken en evt. bijwerken.

Team

Niet alleen voor Ouders of Familie

Ook als je als groep of team een gezamenlijke planning bij wilt houden, is deFamilieAgenda ideaal. De rooster van de bardienst, plannen van een bezoekschema, wedstrijdschema en aanwezigheid van je voetbalteam …

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen